Comença la primera fase de les obres d'una nova passera en el Triangle ferroviari

30/05/2022 - 14:23

Els treballs d'aquesta primera fase començaran el dilluns 30 de maig i s'allargaran fins el dilluns 18 de juliol. Coneix les afectacions.

Aquest dilluns dia 30 de maig ha començat la primera fase de les obres de construcció d’un nou accés adaptat a la coberta de l’edificació del Triangle ferroviari (des del carrer Josep Soldevila) i que substituirà l’actual passarel·la metàl·lica. Les obres tenen previst la retirada d’aquesta passarel·la actual, la impermeabilització de la coberta de l’edifici i portar serveis al nou accés.

CARACTERÍSTIQUES DE LA PRIMERA FASE DELS TREBALLS, FINS EL 18 DE JULIOL

La gran majoria de treballs que es realitzaran durant aquesta fase se centraran en la coberta de l’edificació i consistiran en la impermeabilització de la coberta, el terraplenat de l’accés, i la pavimentació i construcció de les escales d’accés, amb inici en el carrer Josep Soldevilla.

Durant aquesta fase serà necessari realitzaran creuaments de calçada per tal de portar els serveis d’enllumenat i reg a la nova passarel·la. Els treballs de creuament s’han programat per a la jornada de diumenge 3 de juliol, de 9 a 20 h, i implicarà la prohibició de l’aparcament en la zona en què tot s’hi durà a terme. D’aquesta manera, en els treballs de creuament es tallarà la circulació del carrer Josep Soldevilla, a l’alçada de la cruïlla del carrer Sant Adrià, deixant accés exclusiu a veïns i serveis, i es col·locarà un segon filtre a l’alçada de la cruïlla amb el carrer Parellada.

Per això, el desviament del trànsit s’haurà de fer pels carrers Sant Adrià, Segre, Virgili, Rambla Onze de Setembre, Santa Coloma, Pare Manyanet i Josep Soldevila.

AFECTACIONS EN EL TRANSPORT PÚBLIC

El tall del carrer Josep Soldevilla també afecta a la circulació de les línies H8 i V31 de TMB. El desviament per a les dues línies es realitzarà pels carrers Sant Adirà, Segre, Virgili i Onze de Setembre. Podeu accedir a tota la informació sobre mobilitat en el web de TMB.