Sessió informativa dels talls parcials de l'L5

07/06/2022 - 16:15

Aquest estiu, durant el juliol i l'agost, es realitzarà un tall parcial a la línia de metro L5 que afectarà el Districte de Sant Andreu.

Per tal que la ciutadania disposi d’un servei de metro de la màxima qualitat i eficàcia, s’executarà un projecte de renovació integral de la via del tram La Sagrera – Horta durant l’estiu de 2022. Com a complement a la xarxa de Metro, TMB posarà en funcionament un servei complementari de llançadora d’autobusos per tal d’absorbir la demanda afectada pel tall.

Les dates finals de tall s’han planificat entre l’1 de juliol i el 31 d’agost per tal de garantir que la Xarxa estigui en ple funcionament per a l’inici del curs escolar. Per tal d’oferir alternatives de mobilitat, es reforçarà el servei a la resta de línies de Metro convencionals (1, 2, 3 i 4) respecte a l’oferta habitual de juliol i agost i un servei complementari d’autobusos amb un recorregut similar al de l’L5.

Per aquest motiu es farà una sessió informativa el dimecres 15 de juny a les 18 h al Casal de barri Congrés-Indians, situat al carrer de la Manigua, 25-35.