Nova oferta formativa de Barcelona Activa

13/06/2022 - 10:29

Com cada trimestre, des de la Direcció d'Innovació Socioeconòmica de Barcelona activa, llancem una proposta de formació trimestral per enfortir organitzacions i projectes d'emprenedoria del món de l'Economia Social i Solidària.

Com cada trimestre, des de la Direcció d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona activa, llancem una proposta de formació trimestral per enfortir organitzacions i projectes d’emprenedoria del món de l’Economia Social i Solidària.

La nova oferta està programada per començar amb força al setembre, però també oferim diverses càpsules durant el mes de juliol per aprofitar i fer una última empenta abans de les vacances d’estiu. Estigueu atentes a les novetats!

Si sou una empresa ja constituïda podeu donar una ullada a l’oferta formativa en aquest enllaç. I, si sou persones emprenedores amb el vostre projecte formalitzat o en procés de fer-ho, podeu trobar les formacions dissenyades per a vosaltres en aquest enllaç.

Totes les formacions es poden trobar estructurada sota quatre grans blocs:

  • La comunicació amb valors d’ESS, promou eines pràctiques dirigides a una comunicació que inclogui els valors de l’ESS, en diferents canals.
  • Gestió i finançament per projectes i organitzacions de l’ESS. Es tracta de càpsules enfocades a donar eines per projectes d’emprenedoria per  avançar cap a la seva viabilitat, així com suport a empreses amb trajectòria per millorar la seva gestió organitzativa i financera.
  • Estratègia i Reptes de l’Economia Social i Solidària per projectes i organitzacions per  donar eines per abordar la planificació estratègica, així com elements pràctics de reptes clau com poden ser la digitalització o l’escalabilitat.

Dins d’aquestes temàtiques, es programen sessions tant en modalitat presencial com de manera virtual, i estan pensades per donar suport a totes les iniciatives de l’àmbit de l’ESS.

Si voleu rebre més informació, escriviu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.