Concert coral: 35è aniversari de la Capella Gramalla

13/06/2022 - 15:18

El diumenge 19 de juny la Capella Gramalla celebra el seu 35è aniversari amb un concert a la parròquia.

Les activitats de la Capella Gramalla al llarg d’aquests anys s’han centrat principalment en el barri i ha participat en les celebracions principals de la Parròquia com la Missa de Sant Andreu, el Concert de Nadal, la commemoració del mil·lenari, la Trobada de corals…, destacant també la participació durant més de quinze anys consecutius al drama sacre “La Vetlla de Sant Andreu”.

El grup coral Capella Gramalla, que va començar les seves activitats l’any 1986 dins l’àmbit de la Parròquia de Sant Andreu de Palomar, al barri de Sant Andreu de Barcelona, per iniciativa de mossèn Jaume Serrano, i el quartet de corda Attenya conjuntament amb el pianista Àngel Pérez i un grup d’excantaires seran els artistes representaran obres del barroc, del renaixement, cançons populars i música moderna amb motiu de l’aniversari de la Capella Gramalla.

L’acte, dirigit per Carme Guinart, tindrà lloc el diumenge 19 de juny a la Parròquia de Sant Andreu de Palomar, situada al carrer del Pont, 3 a les 19 h. L’entrada és lliure a tots els públics amb un donatiu voluntari.

Adjunts