El CEM Trinitat Vella inaugura la seva renovada piscina exterior

18/06/2022 - 10:00

El regidor d’Esports, David Escudé, ha visitat aquest dissabte les instal·lacions renovades del CEM Trinitat Vella, on l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’IBE, ha treballat en una profunda remodelació de la piscina exterior d’aquest equipament.

“Precisament ara que comença la temporada de piscines d’estiu i que la calor s’intensifica, els i les barcelonines poden gaudir d’aquesta renovada instal·lació que compta amb una de les catorze piscines i espais de bany municipals de la nostra ciutat”, remarca Escudé.

Aquesta obra, que ha durat 5 mesos i mig i ha suposat una inversió de 263.000 €, ha permès canviar el vas que ha passat a convertir-se en un amb desbordant perimetralment, de manera que és accessible a peu pla des d’un dels seus costats. També s’ha ampliat la superfície de platja de piscina pavimentada i s’ha millorat l’accessibilitat de tot l’espai exterior.

La reforma també ha inclòs la delimitació amb murs de gabions de l’àmbit de solàrium i els talussos existents i, per últim, l’estabilització del sòl per evitar assentaments diferencials i la millora del drenatge.

Un espai obert durant l’estiu

La piscina exterior del CEM Trinitat Vella és un servei complementari per als més de 1.500 abonats i abonades de l’equipament, però, a més a més, el centre obre aquesta piscina exterior a tot el veïnat de la zona perquè la gaudeixin durant l’estiu.

Aquesta actuació era un canvi necessari a un espai on es desenvolupen el Campus Olímpia, el campus de natació, activitats aquàtiques de la campanya municipal “T’estiu molt” i dels casals d’estiu de les escoles del barri.

Més informació