Places exhaurides pel passi d'Alcarràs dins del cicle Grades obertes: consulta aquí les properes projeccions

07/07/2022 - 12:06

La guardonada pel·lícula de Carla Simón obre aquest divendres dia 8 el cicle de cinema a la fresca del Canòdrom. Al llarg de juliol hi haurà tres passis d'altres pel·lícules centrades en històries de transformació social.

Aquest juliol torna al cicle de cinema a la fresca Grades obertes al Canòdrom, una proposta que ens portarà els títols més destacats de l’any en torn a la temàtica de la transformació social. L’horari d’obertura de portes i del servei de bar serà a les 20.30 h i es prega puntualitat, atès que a les 21.30 h les entrades començaran a alliberar-se per a altres persones interessades. Els passis seran a la plaça del Canòdrom.

Contingut de la programació: 

 

15 juliol, 21.45 h

Distrito 9

Fa vint anys, els extraterrestres van entrar en contacte amb el nostre planeta: una enorme nau espacial va aterrar a la ciutat sud-africana de Johannesburg. Els humans esperaven un atac hostil o un gran avenç tecnològic, però res d’això va succeir. Davant la tensió creixent, els éssers humans tanquen als alienígenes a Distrito 9, lloc similar a un camp de contentació amb pèssimes condicions, i on són constantment maltractats pel govern.

Versió original amb subtítols en castellà.

 

22 juliol, 21.45 h

Nausicaä del Valle del Viento

En un futur llunyà, mil anys després d’una guerra de caràcter apocalíptic, la Terra apareix coberta de boscos plens de fongs verinosos i d’insectes gegantins. Nausicaä és la princesa guerrera de la Vall de Vent, un regne minúscul, envoltat d’altres més poderosos i hostils. La crisi esclata quan el regne veí de Tolmekia, encapçalat per la princesa Kushana, envaeix la Vall del Vent.

Versió doblada al castellà.

 

29 juliol, 21.45 h

Anomalisa

Michael Stone és un autor de llibres d’autoajuda de mitjana edat que viatja a una convenció per a fer una xerrada motivacional: tot és gris, monòton i trist en aquest viatge d’un home per a qui la resta d’éssers humans conforma un magma de rostres genèrics i veus indistingibles les unes de les altres. Però alguna cosa canvia quan es troba amb la Lisa.

Versió original amb subtítols en castellà.

 

El cicle és gratuït i cal inscripció prèvia a la web: https://canodrom.barcelona/