Tenim molt a prop la sessió d’educació financera per a persones grans al districte!

04/10/2022 - 11:51

Aquesta sessió, l’“Educació financera per no deixar ningú enrere”, es realitzarà a les 17 h a la seu del Districte per a persones grans i el seu entorn proper.

L’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC) i el Departament de Promoció de la Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona enceten un programa de deu sessions informatives d’Educació Financera per a persones grans i el seu entorn proper en tota la ciutat.

Al Districte de Sant Andreu es realitzarà aquesta sessió: “Educació financera per no deixar ningú enrere”, el dia 11 d’octubre a les 17 h a la seu del Districte, Sala Andreu Cortinas (pl. Or­fila, 1). El contingut servirà per informar sobre els drets que tenen com a persones consumidores, de quina manera poden exercir-los i qui els pot orientar si volen posar una reclamació. Alhora, es donaran consells de prevenció per evitar possibles estafes.

Aquesta sessió és presencial, gratuïta i té una durada aproximada d’una hora. Les persones grans hi poden assistir acompanyades d’altres persones del seu entorn de confiança.

Per a qualsevol dubte sobre les sessions informatives d’educació financera, es pot trucar al telèfon d’atenció 93 402 32 74, de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h.