L’impacte del menjar, parlem d’alimentació sostenible

13/10/2022 - 13:45

L’alimentació sostenible és un eix de treball important per l’Aula Ambiental del districte Sant Andreu.

L’alimentació sostenible consisteix a alimentar tota la població d’una manera que beneficiï les persones, el planeta i els territoris. El sistema actual en el qual estem sotmesos ens empeny sovint a comprar productes fàcils de consumir però amb un gran impacte ambiental.

Per poder acostar-nos a una alimentació més respectuosa amb les persones i el planeta és crucial tenir en compte criteris com el consum de producte de proximitat, de temporada i sense envasos. Sovint tot això va lligat també als productes més saludables pel nostre cos. Podeu consultar la web de l’ajuntament sobre alimentació sostenible per saber-ne més i inclús podeu fer un test per saber si la vostra dieta s’ajusta a aquests criteris.

Per apropar tot aquest contingut als més petits, des de l’Aula Ambiental han

programat un espectacle al Centre Cívic Bon Pastor el divendres 21 d’octubre. Es titula: “Amunt i Avall: Pageses, cucs i alls” i està produïda per la companyia de teatre La Cuentista i està dirigit a infants a partir de quatre anys

A més a més, en el  catàleg d’activitats per escoles també hi trobem l’activitat: “El viatge dels aliments” on s’explica la importància de consumir de temporada, sense envasos de plàstic i tenint en compte el malbaratament alimentari.

Per més informació, podeu posar-vos en contacte a través del correu santandreuambiental@bcn.cat o el telèfon 699 90 23 59.