L’Aula Ambiental ens presenta un novembre ben carregat d’activitats!

20/10/2022 - 11:06

Participa a les activitats de novembre de l’Aula Ambiental. Uneix-te al seu grup de telegram per tal d’estar al dia de totes les activitats que ofereixen.

Durant el mes de novembre han organitzat diverses activitats pel districte de Sant Andreu per conscienciar, a la gent del barri, la importància de cuidar el nostre entorn. Deixem un tastet d’algunes de les activitats que es realitzaran el pròxim mes de novembre:

Vine a la Ruta pel Rec Comtal. El Rec Comtal una estructura hidràulica de primera magnitud que va perdurar fins al segle xix com un dels principals abastidors d’aigua a la ciutat, servia per a regar i també per fer funcionar els diversos molins. El dissabte 5 de novembre al matí coneixerem el seu pas per Montcada i el 19 de novembre el seu pas pel Born, no et quedis sense places. Cal que t’inscriguis al Centre Cívic Trinitat vella.

La segona setmana del mes tindrà lloc al Centre Cívic de Trinitat Vella el Renova la Roba. Durant la setmana podreu deixar roba que ja no utilitzeu i vulgueu intercanviar i el divendres i el dissabte podreu venir a buscar altres peces per endur-vos. Els mateixos dies, farem tallers de reaprofitament com el Taller de joguines reciclades pels animalons de casa o Decoracions de Nadal amb reaprofitament tèxtil.

Tampoc us podeu perdre la xerrada sobre Justícia Climàtica al Centre Cívic de Sant Andreu o Mesures per a la millora energètica a la llar a l’Ateneu l’Harmonia.

Si vols tenir una comunicació més propera amb l’entitat i sobre les activitats  que ofereixen de sostenibilitat al districte, entra al canal de difusió de telegram amb el següent enllaç: https://t.me/+eIW5sU_Bq9c0MDM0  En aquest canal s’envien notícies de forma unidireccional sobre activitat o altres informacions relacionades amb tot allò que fa l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu.

Per més informació, podeu consultar la web o posar-vos en contacte a través del correu santandreuambiental@bcn.cat o el telèfon 699 90 23 59.