Arriba l'onzena edició de la Fira de l'Economia Social i Solidària al recinte Fabra i Coats!

20/10/2022 - 12:17

La trobada per conèixer i aprofundir en totes les novetats d'iniciatives econòmiques més justes i sostenibles tindrà lloc entre els dies 21, 22 i 23 d'octubre.

La FESC és l’esdeveniment anual de Trobada i exposició de l’economia social i solidària que aglutina tot el sector del país. Se celebra anualment l’últim cap de setmana d’octubre al recinte fabril de la Fabra I Coats i reuneix durant un cap de setmana unes 200 expositores en una mostra d’entitats i projectes d’ESS, un programa de continguts d’un centenar d’activitats i un espai de trobada del moviment.

La Xarxa d’Economia Solidària (XES), des del 2012, és l’entitat que s’encarrega d’organitzar la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics d’equitat, participació i transparència.

L’Economia Social i Solidària (ESS) formula una proposta de transformació social a través de la democratització de l’economia, l’autogestió del treball, la priorització de les persones per sobre del capital i les relacions basades en la cooperació i la sostenibilitat de la vida.

Durant tot el cap de setmana hi haurà tallers, exposicions, concerts, sales de jocs, debats i molt més ocupant tot el recinte, de la mà d’una centena d’entitats de diferents àmbits disposades a fer d’aquest esdeveniment un lloc de culturització i conscienciació de la transformació social que es proposa.

Si voleu saber més sobre la FESC i consultar les activitats programades: www.fesc.xes.cat