Celebra la Castanyada al Districte de Sant Andreu

27/10/2022 - 10:55

Festes familiars, túnel del terror, parades de castanyes... Consulta tota la informació sobre les diferents propostes que se celebraran als barris durant aquests dies.

El Districte de Sant Andreu escalfa motors per gaudir d’una castanyada ben intensa i carregada d’activitats. Us deixem aquí la programació d’actes per aquest cicle als diferents barris del territori:

DIVENDRES 28 D’OCTUBRE

17 h

Espectacle familiar: FOT-LI CASTANYA

Des del Centre Cívic Navas, les AFAs Emili Juncadella, Octavio Paz i INS Joan Fuster, el Casal de la Gent Gran Navas, T’Acompanyem i Equipament Integral Meridiana, en el marc del Cicle Festiu PDC Navas, s’ha enllestit una castanyada intergeneracional. Espectacles, actuacions, castanyes i moniatos, per celebrar amb família, aquesta data tan assenyalada.

Lloc: Plaça Ferran Reyes

 

17.30 h

Túnel del terror del Bon Pastor

Activitat organitzada entre la Xarxa Jove i les diferents associacions del barri. Vine al cívic a passar por amb nosaltres!

Lloc: Centre Cívic Bon Pastor

 

19 h

Túnel del terror de la Trinitat Vella

La temàtica d’enguany és ‘Malditos años 20’ i s’ha treballat amb persones voluntàries del barri que durant setmanes han ambientat l’espai de Via Bàrcino per aconseguir un espectacle ben emocionant. Després de 2 anys sense aquesta proposta a causa de la pandèmia, tot el barri s’ha bolcat perquè el retorn estigui a l’alçada! A més a més, el Túnel del terror comptarà amb un nou espai que donarà molt de joc i que aprofundirà en la temàtica original i de creació pròpia.

Lloc: Centre Cívic Trinitat Vella

 

DISSABTE 29 D’OCTUBRE

11 h

Cicle de la Castanyada amb contacontes i jocs. 

Lloc: Centre Municipal de Cultura Popular Can Galta.

 

DILLUNS 31 D’OCTUBRE

18 h

Festa de la Castanyada

Es repartiran castanyes i moscatell. Activitat organitzada per la Comissió de Festes de la Trinitat Vella.

Lloc: Plaça de la Trinitat

 

PARADES DE CASTANYES AL DISTRICTE

  • Passseig de Torras i Bages, 32 (Mapa +) (de 10 a 22 h)
  • Passeig de Maragall, 160 (Mapa +) (de 10 a 22 h)
  • Passeig de Fabra i Puig, 106 (Mapa +) (de 9 a 22 h)