Festival 42 de gèneres fantàstics al recinte Fabra i Coats

27/10/2022 - 11:32

La cita arriba a la segona edició amb desenes d'autores i autors i amb moltes activitats relacionades amb la fantasia que es duran a terme del 2 al 6 de novembre.

El Festival 42, la cita pels gèneres fantàstics que es du a terme a la ciutat de Barcelona, arriba a la segona edició amb un cartell que reuneix desenes d’autores i autors i moltes activitats per gaudir durant tot el cap de setmana. Les activitats centrals es duran a terme del 2 al 6 de novembre en el recinte Fabra i Coats, tot i que hi haurà altres propostes que es podran gaudir a espais diferents de la ciutat.

Un any després de crear-se, i a les portes de la seva 2a edició, el Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona ha esdevingut una cita de referència per a qualsevol persona lectora, curiosa, aficionada o interessada en la imaginació literària. L’any passat, en la primera edició, més de 6.000 assistents van respondre de manera entusiasta a les propostes, la gran expectació aixecada a la premsa, els mitjans i les xarxes i les dotzenes d’entitats, esdeveniments i institucions que hi van col·laborar, incloent-hi de forma destacada les biblioteques i les llibreries de la ciutat.

Podeu consultar la programació d’aquest any fent clic aquí!