Justícia ambiental, parlem-ne

03/11/2022 - 13:18

L’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu organitza un taller participatiu per conèixer en profunditat aquest concepte.

Les problemàtiques ambientals i les problemàtiques socials estan relacionades. Des de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, us proposem aquesta activitat, a càrrec de l’experta Laila Vivas, doctora en Justicia Ambiental. Explorarem la relació entre violències ecològiques i socials, parlant sobre límits socioecològics i el concepte de seguretat en un context de crisi ecològica, aterrant tot això a la realitat dels nostres barris. Calen eines i recursos per poder viure i fer front al canvi climàtic. Participa en aquest taller per saber-ne més:

Cultura de pau i medi ambient: un recorregut per les relacions entre violències ecològiques i socials

Dijous 10 de novembre de 19 a 20.30 h Centre Cívic Sant Andreu

Recorrerem diversos temes per explorar la relació entre violències ecològiques i socials, començant amb una explicació sobre les bases de la vida, transitant cap als límits i la securitització de les crisis ecosocials i finalitzant amb apunts sobre violència ecosocial i de gènere. Serà un taller participatiu que inclou una varietat d’exemples i activitats pràctiques conduïdes per Laila Vivas, doctoranda en Justícia Ambiental a la Universitat del País Basc i el Centre Basc pel Canvi Climàtic (BC3).

En el marc de la Tardor Solidària i coorganitzat amb el Centre Cívic Sant Andreu.

Cal inscripció prèvia aquí.

Per més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu santandreuambiental@bcn.cat o el telèfon 699 90 23 59.