Encara no coneixes les activitats que té prepares la Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero per al primer trimestre?

07/11/2022 - 16:19

Un cop més, la Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero ha preparat tot un primer trimestre d'activitats formatives per a tots els gustos i edats. Agafeu paper i bolígraf i apunteu:

Ja sabem que les biblioteques són equipaments molt complets i que ofereixen una mà d’activitats i oportunitats, més enllà del préstec de llibres o les sales d’estudi i consulta. Un cop més, la Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero ha preparat tot un primer trimestre d’activitats formatives per a tots els gustos i edats. Agafeu paper i bolígraf i apunteu:

 

Club Atreveix-te

Conduït per en Blai Sanabre, i a partir dels 7 anys. Tot i que està força ple, encara queda alguna plaça disponible. Les sessions es duen a terme de l’octubre al maig. Més que un club de lectura! “La particularitat d’aquesta activitat és la lectura en veu alta i les activitats que fem al voltant de la lectura i els llibres triats, amb molta cura, en cada sessió”, explica l’Emma Armengod, directora de l’equipament.

American Space per als infants interessant en l’anglès i les activitats tecnològiques

Durant aquest curs, la Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero continua col·laborant amb l’American Space, que té la seva seu a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra. S’ofereixen cinc sessions d’anglès per a dos grups distribuïts segons l’edat (de 7 a 10 anys i de 10 anys endavant). Cal inscripció prèvia. La segona edició d’aquesta activitat es durà a terme al mes de maig.

A banda de les activitats d’anglès, també s’estan fent tallers tecnològics. “N’hem fet dos divendres d’ençà que va començar el curs i van tenir molt èxit, Van venir entre 25 i 30 assistents, per tant,  ho  repetirem. Ja tenim tallers  tancats pels primers mesos  del 2023”, diu l’Emma.

EXTRA, EXTRA! Dilluns, agafem paper i bolígraf. Taller de creació literària

Els dilluns toca escriure! Aquesta activitat, que té com a objectiu animar als infants a què escriguin, està destinada a nens i nenes de cinquè i sisè de primària. De moment, encara queden places! És una activitat extraescolar que es realitza a través del Pla de Barris.

Activitats per a les famílies i menuts

A la Biblioteca Trinitat Vella – J. Barbero no s’obliden de les famílies i els més menuts de la casa. Per això, el 26 de novembre hi ha programada una activitat per infants de sis mesos a tres anys. Consulta la web per a saber-ne els detalls!

 

Tallers d’informàtica per a tots els gustos

Encara hi ha temps per apuntar-se als cursos i tallers de curta durada per a iniciar-se a la informàtica. Recordeu que són gratuïts i que per inscriure’s als cursos i tallers cal tenir el carnet de Biblioteques. La inscripció es pot fer per internet o a la mateixa biblioteca. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior a totes les biblioteques de Barcelona. Iniciació a l’ofimàtica, fotografia digital, creació de blocs, xarxes socials i correu electrònic, programari lliure… Són alguns dels tallers que s’ofereixen. Consulta la web de la biblioteca per a saber-ne els horaris i els dies!