El pregó de la Festa Major: celebrem els 25 anys de la Nau Ivanow

15/11/2022 - 13:25

L'espai és un centre de creació escènica que va néixer el 1997 al barri de la Sagrera. Coneix la seva història!

El nom de la Nau Ivanow prové de l’empresari que, a la fi dels anys seixanta, va fer construir la seva fàbrica de pintures al carrer Hondures número 30: Victor Ivanow. El projecte va ser obra de l’arquitecte sagrerenc Xavier Basiana.

L’espai va obrir les portes com a centre artístic multidisciplinar i durant l’últim quart de segle ha acollit projectes artístics i esdeveniment diversos.

A dia d’avui, la Nau és un espai que acull i acompanya les companyies de teatre professional més joves, per tal que puguin crear i preparar els seus projectes que després podem trobar als teatres d’arreu. Durant l’any, s’arriba a acollir més de 70 projectes. Aquest és un espai sempre en constant moviment.

A més a més, la Nau Ivanow compta amb un programa d’internacionalització que porta el nom del nostre barri arreu del món, i treballa també des de la proximitat amb projectes locals de la mà d’entitats del barri.

Així doncs, la Nau Ivanow ha esdevingut un referent pel que fa a la creació escènica a la nostra ciutat i a nivell internacional, sempre vetllant per la professionalització de les companyies, la dignificació del sector i el treball amb el territori.