Tremola Sagrera i les nits de l'envelat... Últim cap de setmana de la Festa Major de la Sagrera!

24/11/2022 - 09:11

Fins el diumenge 27 de novembre tindrem molta programació a tot arreu del barri: correfocs, l'impressionant Tremola Sagrera i les nits de l'envelat amb Miquel del Roig.

La Festa Major de la Sagrera porta dies omplint el barri d’activitats, de cultura popular i de concerts durant 10 intensos dies d’aquest novembre. Les festes ens han convidat a gaudir d’espectacles, sopars de germanor, gimcanes i un llarg etcètera d’activitats a tots els espais de La Sagrera. De cara a l’últim cap de setmana, ens queda gaudir de la millor cultura popular amb el correfoc infantil i el Tremola Sagrera i també tenim les nits de l’envelat amb Miquel del Roig.

La Festa Major també és una cita per reivindicar els feminismes a través dels espais segurs i de la commemoració del 25N (Dia Internacional contra les violències masclistes) que, com cada any, comptarà amb activitats per a les escoles a l’envelat del barri. I de la mà del patrocini del Centre Cívic La Sagrera “La barraca” els infants i joves del barri gaudiran del teatre fòrum ‘Somiar no és gratis’.

Pots consultar tota la programació en l’arxiu adjunt.