Les millors propostes nocturnes per viure la disbauxa de la Festa Major

25/11/2022 - 11:54

La nit del divendres 2 de desembre podrem gaudir de la disbauxa amb la festa més esperada i emblemàtica de tot el cicle de celebracions andreuenques.

La marxa nocturna ens acompanyarà també durant alguns dels dies d’aquesta Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Després de dos anys de pandèmia i de la celebració del cicle amb restriccions, en aquesta edició podrem gaudir de la millor disbauxa nocturna com ho fèiem abans. A continuació, detallem l’horari de les millors propostes nocturnes:

Divendres 2 de desembre

9 de la nit
KONCERT PER LA LLIBERTAT
Lloc: Plaça de les Palmeres
Organitza: Associació Cultural La Llima (Festes Llibertàries)
Observacions: Concert variat de música rumba, rock, punk, cúmbia, etc…

10 de la nit
DISCOMOBIL SANTANDANCE 2022
Lloc: Plaça d’Orfila
Organitza: A.V.V. Sant Andreu Nord-Tramuntana i Santandance Ràdio
Observacions: Després de 2 anys d’aturada obligada, tornem a combatre el fred de les festes de Sant Andreu amb els èxits més actuals i els èxits de sempre amb els DJ’s de l’emissora.

11 de la nit
LUZ DE GAS A L’ENVELAT AMB BIG MOUTHERS I DJ FEDE SARDÀ
Lloc: Envelat de Festa Major
Organitza: Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar
Col·labora: Stereo Rent
Patrocina: Damm

Cal agrair a la Comissió i la resta d’entitats per garantir uns espais segurs per a tothom en una celebració on comportaments racistes, masclistes o LGTBI-fòbics no tenen cabuda. Gaudim de la Festa Major amb empatia, cuidant-nos els uns als altres i tenint cura de l’espai públic. Reivindiquem la Barcelona orgullosament diversa i feminista que som.