Continua la Festa Major de Sant Andreu de Palomar!

30/11/2022 - 10:25

Hem viscut l'emoció del cercavila, la primera passejada del Colomí en Festa Major i l'espectacle de l'entrega dels Premis Sant Andreu. Però encara queden moltes més activitats per gaudir de la programació!

Enguany, la Festa Major de Sant Andreu de Palomar s’allargarà fins el dijous 8 de desembre. Durant gairebé dues intenses setmanes podrem gaudir de la millor cultura popular i de les vespres de ball més engrescadores gràcies a la tasca de la Comissió de Festes i de les diferents entitats.

Així, la marxa nocturna ens acompanyarà també durant alguns dels dies d’aquesta Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Després de dos anys de pandèmia i de la celebració del cicle amb restriccions, en aquesta edició podrem gaudir de la millor disbauxa nocturna com ho fèiem abans. A continuació, detallem l’horari de les millors propostes nocturnes:

Divendres 2 de desembre

9 de la nit
KONCERT PER LA LLIBERTAT
Lloc: Plaça de les Palmeres
Organitza: Associació Cultural La Llima (Festes Llibertàries)
Observacions: Concert variat de música rumba, rock, punk, cúmbia, etc…

10 de la nit
DISCOMOBIL SANTANDANCE 2022
Lloc: Plaça d’Orfila
Organitza: A.V.V. Sant Andreu Nord-Tramuntana i Santandance Ràdio
Observacions: Després de 2 anys d’aturada obligada, tornem a combatre el fred de les festes de Sant Andreu amb els èxits més actuals i els èxits de sempre amb els DJ’s de l’emissora.

11 de la nit
LUZ DE GAS A L’ENVELAT AMB BIG MOUTHERS I DJ FEDE SARDÀ
Lloc: Envelat de Festa Major
Organitza: Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar
Col·labora: Stereo Rent
Patrocina: Damm

No ens perdrem tampoc les propostes adreçades als infants del nostre poble, com la Matinal infantil o el correfoc infantil. Amb tota la família aprofitarem tots els espais públics com el recinte Fabra i Coats, l’Ateneu L’Harmonia, el SAT! Teatre o el Centre Cívic Sant Andreu, que arrodoneixen la programació amb més concerts i més activitats culturals.

Val a destacar que enguany, des del Districte de Sant Andreu, s’hi ha fet una contundent aposta per fer accessibles els actes més rellevants, de manera que els trobareu convenientment indicats en aquest programa. En aquest sentit, agraïm la tasca a la Comissió de Festes i a la resta d’entitats que porten setmanes treballant en treure endavant totes les activitats de Festa Major.

Pots descarregar tota la programació en l’arxiu adjunt.