Ja arriben Els Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar!

04/01/2023 - 08:29

La Cavalcada de la Diada de Sant Antoni serà el proper diumenge 15 de gener, a partir de les 11.45 h. Aquesta celebració evidencia el passat agrícola del barri i serà la primera de les dues que es fan a la ciutat. Enguany hi faltarà el Carro de Carrera, la joia de la desfilada que es troba immers en un profund procés de rehabilitació. La previsió és que estigui llest pel 2024, quan se celebrarà el centenari de la Societat per a la Festa de Sant Antoni Abat de Sant Andreu de Palomar.

La cavalcada comença a les 11.45 h però les activitats començaran abans. Des de les 10.00 h es trobaran al Recinte de la Fabra i Coats els Urban Sketchers Barcelona i la concentració de les carrosses. A les 12.00 h es farà la benedicció dels animals davant de l’esglesia de Sant Andreu.

Enguany el recorregut transcorre pels carrers de Sant Adrià, Segre, Torras i Bages (fins el carrer de Valentí Iglesias, tornada per Torras i Bages, carrers del Segre i Virgili, rambña de l’Onze de Setembre i passeig de Fabra i Puig. Els Tres Tombs es faran entre el carrers Gran de Sant Andreu i Concepció Arenal.

Al llarg del recorregut hi haurà dos espais reservats per a persones amb discapacitat: un al passeig de Fabra i Puig a l’alçada del carrer de Neopàtria i l’altre al passeig de Torras i Bages a l’alçada del carrer de Malats.