Para i repara, el mercat d’intercanvi i reparació

09/01/2023 - 10:03

L’Aula ambiental del districte juntament amb el Centre Cívic de Navas, T’acompanyem, el Pla comunitari i el veïnat de Navas organitzen el Para i repara aquest gener

Ja s’acaben les festes de Nadal, un període on el consum, i  en conseqüència la generació de residus, augmenten. A més, els preus ajustats i la societat frenètica, sovint ens porten a llençar i comprar de manera sistèmica sense parar-nos a pensar que és possible reparar o reutilitzar.  És per això, que per aquest mes de gener us portem una proposta que us ajudarà a trencar amb aquesta roda i apropar-vos al consum responsable.

El dissabte 21 de gener de 10 a 13 h tindrà lloc el Para i Repara a la Plaça Ferran Reyes, al barri de Navas. Serà un matí ple d’activitats, per una banda, hi haurà un mercat d’intercanvi, on hi podreu portar objectes (eines, vaixella, petits electrodomèstics, joguines, roba…)  que ja no vulgueu per intercanviar-los per aquells que sí que necessiteu. Per altra banda, l’associació Open Arts prepararà un espai de reparació. Aquells que vulgueu i de forma gratuïta, podeu acostar-vos a la plaça per rebre assessorament per reparar els vostres petits electrodomèstics. A més a més, comptarem amb xocolata desfeta amb melindros per esmorzar i jocs gegants pels

més menuts. Veniu a gaudir d’aquest matí a la plaça!

Si tens algun objecte que necessita una reparació, no dubtis a dur-lo per aprendre a reparar-lo. Només caldrà que ens informeu de la franja horària en la qual vindreu a reparar i quin aparell dureu, quan us inscriviu!

Si t’interessen activitats com aquestes, afanya’t a donar un cop d’ull al nou programa d’hivern de l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu!

Per més informació, podeu consultar la web o posar-vos en contacte a través del correu santandreuambiental@bcn.cat o el telèfon 699 90 23 59.