Kiko López estrena el seu primer espectacle de dansa per a tots els públics

24/01/2023 - 09:38

Sr. W és un cant a la innocència com a font de la felicitat. La podreu veure el 28 i 29 de gener a les 17.30 h. Sr. W presenta un personatge fràgil, tendre i vulnerable que, des de la seva maduresa, fa un viatge retrospectiu cap a la seva infantesa. A través del moviment i de la interacció amb els elements que l’acompanyen, l’espectador descobrirà el seu univers màgic, un món de llibertat, un espai de bellesa i de felicitat absoluta. L’obra juxtaposa els últims moments de llum del personatge amb la seva infantesa, recordant la importància de mantenir l’essència de la innocència i l’esperit juganer dels infants al llarg de la vida.

La peça ha estat gestada en el marc del programa bianual de residències i suport a la creació AliansatSr. W és el segon espectacle que Kiko López estrena al SAT! en el marc d’aquest programa, després de Retorn, programat el mes de gener de 2022. Gràcies a l’Aliansat López ha desenvolupat també dues residències tècniques al SAT! i dues d’artístiques a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació on a més, s’ha pogut allotjar en un dels cinc habitatges que l’Ajuntament de Barcelona ofereix a artistes en residència al recinte.

Amb aquesta peça Kiko López pretén obrir-se a un públic més ampli i procurar, alhora, que el llenguatge de la dansa arribi també a un públic més jove.

Kiko López

Kiko López és un ballarí i coreògraf valencià, director de la companyia Nouvas. La seva formació es basa en el Hip Hop, la dansa contemporània, les danses tribals i el Modern Jazz, en acadèmies de prestigi com Alvin Ailey American Dance Theater, Debbie Reynolds Studio, Broadway Dance Center NY, Company&Company, Deltebre Dance entre moltes altres. Va ser premiat amb els seus treballs personals en “The Best On Spain” i “Certamen de Dansa Burgos-New York” amb la peça Djama. També va ser el guanyador del programa “Tú si que vales” junt amb la companyia Kulbik Dance Company. Imparteix workshops de dansa urbana i contemporània a països com Brasil, Itàlia, Irlanda, Rússia, Cuba, Grècia, Portugal, França i Espanya. Ha treballat amb companyies com Physical Momentum (Mèxic), Lali Ayguadé Company, Kubik Dance Company, Isel-Chiodi Dance Company (Irlanda), Daniel Morales Cía., entre altres. Actualment està treballant en les companyies Les Impuxibles, Zero en Conducta i en els seus projectes propis.