Reutilització i moda sostenible a Sant Andreu

23/02/2023 - 12:47

El dimecres 15 de febrer va tenir lloc, al Centre Cívic Baró de Viver, una sessió d’Emprenedoria en viu, centrada en l’àmbit de la reutilització i la moda sostenible

L’activitat, impulsada en el marc del projecte de Sinèrgics, va acollir a una vintena de persones interessades en el sector de la moda sostenible. La trobada va facilitar a les persones emprenedores en fase d’idea o estadis inicials de projecte, un espai per aproximar-se a la realitat i conèixer experiències d’empreses del sector en funcionament.

La sessió va incloure una introducció sobre el sector: “Context i tendències”, a càrrec de Noelia Montero, membre de  l’Associació de Moda Sostenible Barcelona i creadora de la marca Miu Sutin. Posteriorment es va dur a terme una taula rodona de casos amb tres iniciatives vinculades a la creació de projectes sostenibles de l’àmbit (Silvina Merino, Coordinadora del Projecte Creadoness. Sofia Zunino co-creadora de Pedra-kits i Marta Elías,  fundadora de Centagulles) que van compartir amb les persones assistents com va ser el seu procés emprenedor. Per finalitzar, es va fer una breu dinàmica de networking per afavorir l’intercanvi d’experiències i coneixements entre les persones assistents.