Commemorem el 8M al Districte de Sant Andreu

27/02/2023 - 11:34

Consulta el programa d'activitats que s'han enllestit des dels equipaments i serveis dels set barris. Enguany, la temàtica de la diada gira al voltant de les llibertats sexuals.

Un 8M i molts retrobaments. De nou, encarem el Dia Internacional de les Dones amb l’objectiu d’ampliar els nostres espais de lluita. Durant el que serà un dels mesos de març més intensos dels últims anys, desenes d’activitats ens submergiran en aquesta reflexió col·lectiva entorn a les llibertats sexuals. Amb performances, xerrades, taules rodones i moltes arts escèniques aprendrem sobre el nostre llegat de llibertat i plaer al llarg de la història.

Ens reivindiquem una vegada més com a subjectes actius en tots els aspectes de la realitat. De la mà de les dones de totes les edats, de les dones trans, de les racialitzades i de les dones amb discapacitat, aquest 8M aprendrem més sobre nosaltres i enfortirem els llaços que ens uneixen en totes les lluites conjuntes. Perquè sempre serem lliures estimant-nos de manera conjunta i guiar les nostres lluites de manera contundent contra el patriarcat.

Ens preparem per reivindicar i aprofundir en el nostre gaudi, per prendre l’absolut control dels nostres cossos i de les decisions que ens impliquen i per sortir al carrer amb tota la rauxa que naix de la tasca comunitària.

Visca totes les dones i visca el 8M col·lectiu al Districte de Sant Andreu!

*Podeu consultar el programa d’activitats en l’arxiu adjunt.