Pel 8M vine a parlar de drets sexuals i reproductius de les dones amb discapacitat al Districte de Sant Andreu

02/03/2023 - 10:13

Serà el dilluns 13 de març, de les 17.45 a les 19.30 hores, a l'auditori de la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra, al carrer Segre, 24.

Les persones amb discapacitat i, especialment les dones, poden exercir amb plena llibertat els seus drets sexuals i reproductius?

En el marc del 8 de Març (8M), Dia Internacional de les Dones, i de l’Estratègia d’inclusió al districte de Sant Andreu: accessibilitat, diversitat i inclusió social, s’ofereix aquesta xerrada col·loqui per reflexionar-hi.

Programa de la xerrada col·loqui: 

  • 17:45 . Benvinguda  a càrrec de la Taula d’entitats de persones amb discapacitat .
  • 17:50 . Els Drets Sexuals i Reproductius i les persones amb Discapacitat / Diversitat Funcional. Moderadora :  Asun Pie Balaguer , Professora de los Estudis de Psicologia  i Ciències de la Educació i directora del programa de postgrau  de Salud Mental Col·lectiva. Participants :
      • Gemma Deolofeu, responsable del programa “ Plaers” del CEJAS (Centre Jove d’Atenció a la Sexualitat). Atenció sexològica de joves amb i sense discapacitat
      • Anna Morón, Montse Garcia i Mònica Platas. Grup de Dones assessores del projecte de gènere de Dincat.
      • Susana Gómez Martínez, educadora social, artterapeuta i directora de l´Associació Artenea.

Si necessiteu alguna mesura d’accessibilitat comunicativa (subtitulació, llengua de signes), la podeu demanar enviant la petició al correu electrònic spitdistrictesantandreu@bcn.cat fins al dimarts 7 de març.

Aquesta xerrada col·loqui forma part d’un cicle que n’inclourà dues més sobre el dret a decidir i dret a la vida independent i que es desenvoluparan al llarg del 2023. Aquest cicle de xerrades sobre Drets i Discapacitat està organitzada per la Taula d’entitats de Persones amb Discapacitat de Sant Andreu conjuntament amb el Districte de Sant Andreu i el suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. És una de les accions de promoció social que han sorgit de l’Estratègia d’inclusió del Districte aprovada pel Consell Plenari l’1 de desembre del 2022.

Podeu consultar tota la programació de commemoració del 8M de Sant Andreu.