Presentació de l'exposició i taula rodona sobre visibilitzar les mirades femenines en la creació artística

02/03/2023 - 12:03

L'acte de presentació de l'exposició serà el dimarts 7 de març a les 19 h en el Centre Cívic Navas. El projecte s'ha treballat des de la Comissió de Gènere de Navas 'El niu', que reuneix les entitats i els serveis del barri.

L’exposició L’art de visibilitzar: mirades femenines dona a conèixer la realitat de les dones de l’Equipament Integral Meridiana a través d’una obra protagonitzada per elles mateixes i creada per dos artistes que també viuen a l’EIM. L’objectiu és reivindicar que la coneixença és vital per a trencar discursos d’odi i l’estigma.

La realitat de les persones en situació de sensellarisme la percebem com a llunyana tot i que la tinguem al costat de casa. La mirem però no la veiem. Així la invisibilitzem. A més, si es tracta de dones o persones de gèneres dissidents suposa una major exposició i discriminació.

Després de la presentació de l’exposició comptarem amb una taula rodona formada per dones de l’EIM i joves de l’Espai Jove Garcilaso que parlaran sobre com viuen el 8M. Per finalitzar, gaudirem d’una lectura de poemes de diferents autores.

L’acte tindrà lloc el dimarts 7 de març a les 19 h al Centre Cívic Navas.