Els darrers quatre anys de gestió al capdavant del Districte de Sant Andreu han permès impulsar diverses millores i noves actuacions en tots els barris. En matèria d’habitatge, el mandat tanca amb 213 habitatges nous, 244 en construcció i 246 previstos. La política per millorar la qualitat de vida de les persones s’ha centrat en ampliar el parc públic d’habitatge i desenes de famílies n’estan sent ja beneficiàries.
Respecte a les millores en matèria esportiva, el districte compta amb quatre equipaments nous, dos equipaments en construcció i quatre espais més previstos a curt termini (les piscines de Sant Andreu, el poliesportiu de Casernes, el pavelló del Canòdrom i el centre esportiu d’Espronceda). A nivell patrimonial, d’altra banda, s’han consolidat els projectes de readequació de la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella i s’han senyalitzat 70 punts d’interès per fomentar el coneixement sobre els béns que hi ha al territori.
Quant al desenvolupament de l’economia plural, s’han rehabilitat dos mercats municipals, s’ha dinamitzat el polígon del Bon Pastor i s’ha continuat amb l’aposta del projecte Sinèrgics de coworking amb retorn social. També s’han promogut els plans d’ocupació, amb gairebé 600 persones que n’han format part. En matèria de salut i serveis socials, el Districte ha treballat pel benestar de les persones i ha fomentat projectes de cures i d’atenció a la infància.
En l’àmbit cultural, hi destaquen les programacions dels cicles Calidoscopi cultural, un projecte que ha permès reforçar l’oferta dels espais de proximitat. Val a citar en aquesta mateixa línia la descentralització festiva que s’ha produït de la Mercè, cada vegada més present als barris del districte de Sant Andreu. Tot això s’ha conjugat amb una aposta pel servei de prevenció i convivència que ha disposat de serveis d’atenció a la vulnerabilitat i amb més personal i intervencions en situacions de necessitat.