Noves activitats de primavera sobre horts urbans

04/04/2023 - 12:21

La Xarxa d’horts dels equipaments del districte de Sant Andreu presenta el programa d’activitats hortícoles de primavera

Ja és aquí la primavera i amb ella arriba el nou programa d’activitats hortícoles organitzades per diferents equipaments del districte que formen part de la Xarxa d’Horts.

Necessiteu ajuda per planificar l’hort urbà d’estiu? Voleu preparar un reg casolà per poder marxar uns dies de vacances sense preocupar-vos per les plantes? Vine als tallers coorganitzats per l’Aula Ambiental.

O potser prefereixes aprendre sobre altres elements indispensables de l’hort? Per cuidar-ne la biodiversitat, pots aprendre a fer un hotel d’insectes a la Biblioteca Ignasi-Iglésias o bé, iniciar-te en el món del compostatge a Torre La Sagrera.

Ara bé, si el que t’agrada més és gaudir dels resultats i aprofitar els fruits, apunta’t al taller de cuina organitzat pel Centre Cívic Sant Andreu o el taller d’oleomacerats de calèndula per cuidar la pell al Centre Cívic Trinitat Vella.

Tot això i molt més, ho podeu consultar a l’apartat web de la Xarxa d’Horts dels Equipaments del Districte de Sant Andreu.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu a través del correu santandreuambiental@bcn.cat o el telèfon 699 90 23 59.