'Als barris tenim classe': totes les novetats dels projectes educatius al Districte de Sant Andreu

19/04/2023 - 11:40

Amb aquest projecte del Districte de Sant Andreu pots conèixer de primera mà les novetats del sector educatiu dels nostres barris i aprofundir en el contingut curricular dels diferents centres d'ensenyament.

El Districte de Sant Andreu reivindica el sector educatiu del territori per visibilitzar els diferents projectes que es desenvolupen a cada centre d’ensenyament dels barris. A través d’entrevistes, reportatges i notícies d’actualitat traslladarem les aules al centre del web i xarxes del districte per apropar cada tasca del sector de l’ensenyament a tota la ciutadania dels barris. D’aquesta manera ampliarem la xarxa de la comunitat educativa i implicarem els diferents sectors poblacionals en el coneixement i la millora constant de les diferents aules del districte.

Al llarg d’aquest abril del 2023, podràs conèixer en profunditat les últimes novetats en matèria pedagògica, com la recent edició del llibre ‘Els beneficis de la lectura en veu alta’, així com el contingut de la primera impulsora de l’any del grup +Educació. També fem balanç d’Escena pilot, de la proposta d’extraescolars impulsada per Pla de barris i de la visita de la documentalista Cosima Dannoritzer a l’institut Dr Puigvert.

Pots seguir tots els continguts subscrivint-te al nostre butlletí i seguint-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.