L’alumnat de l’Institut Doctor Puigvert presenta l'espectacle 'Pale Blue Dot'

19/04/2023 - 16:32

La companyia O’Kompany, formada per alumnes de 2n de batxillerat d’arts escèniques de l’Institut Doctor Puigvert de Sant Andreu, estrenarà divendres 28 d’abril al Sant Andreu Teatre (SAT!) l’espectacle Pale Blue Dot.

La creació és el resultat de la tercera edició del projecte educatiu “Mètodes teatrals de creació col·lectiva“, impulsat des del mateix institut i el SAT! Teatre, amb la complicitat de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’objectiu és dotar l’alumnat d’arts escèniques d’una experiència més completa en el seu camp d’especialització. Han pogut veure el ventall d’opcions que existeixen dins el món de les arts escèniques i viure’n una experiència teòrica i pràctica.

Pale Blue Dot és un espectacle multidisciplinari, amb música, dansa i text, que reflexiona sobre l’essència de l’ésser humà, l’empremta que deixa al seu pas per la Terra, l’espai i el més enllà. El dirigeix l’actor, director i docent Alberto Díaz, que ha ofert el seu acompanyament al grup al llarg del curs. També hi han col·laborat altres professionals de diverses disciplines, que han treballat amb els i les alumnes en sessions específiques aspectes que van des de la part tècnica, la dramatúrgia i la interpretació fins al vestuari, l’escenografia, la producció i la comunicació.

Si voleu conèixer el resultat final d’aquest projecte, sapigueu que la funció començarà a les 19 h i que l’accés és gratuït, però cal retirar la invitació a la taquilla del teatre, oberta des d’una hora abans de l’inici de l’obra.

Més informació, en aquest enllaç.