El Col·lectiu Big Bouncers obre una convocatòria per formar part del seu nou projecte artístic

19/04/2023 - 17:32

Les residents a la Fàbra i Coats: Fàbrica de Creació Big Bouncers, col·lectiu format per Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Mireia de Querol, busquen 10 persones de diferents edats i amb experiència en l’univers del moviment per al procés de creació de Plata, projecte per a espais de trànsit que s’estrenarà a FiraTàrrega 2023.

En la convocatòria d’aquest laboratori de creació i investigació, el col·lectiu explica que la proposta “pretén reivindicar la idea del contagi des d’una mirada positiva, d’aprenentatge conjunt i a la vegada reapropiar-se dels espais públics”. També, que Plata vol “generar intercanvis entre les artistes i les persones locals, entre els materials físics i els espais en els
quals s’intervingui, creant així una peça única per a cada lloc, un site specific que convidi a reconquerir i resignificar els espais públics”.

Big Bouncers cerca persones amb experiència en l’àmbit de la dansa, el teatre, el circ o familiaritzades amb les arts escèniques, amb ganes de treballar en grup i deixar-se contagiar per la música, la dansa i les accions dels altres. El termini d’inscripció finalitzarà el 15 de maig. El laboratori de creació es farà del 12 al 16 de juny. Trobareu més informació, aquí.

Sobre el Col·lectiu Big Bouncers

Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Mireia de Querol són creadores independents residents a Barcelona amb una llarga trajectòria com a creadores en solitari i al costat d’altres artistes, així com en la docència de la dansa. Van començar a treballar conjuntament al maig del 2012, compartint les seves inquietuds i desenvolupant una pràctica comuna, amb l’interès d’investigar i aprofundir en els nous llenguatges escènics i generar una metodologia de treball pròpia. Les seves peces escèniques pretenen convidar sense imposar i suggerir sense limitar l’imaginari de l’espectador. Fins al moment han estrenat Big Bounce (2013), Big Bounce Site Specific (2013), Doppelgänger (2014), I see a spider on the wall (2014), O.V.N.I (2017), Acte Reflex (2018), Jungla (2018) i Si estiguéssims soles a l’Univers, seria una gran pèrdua d’espai (2019).