Llums, càmera i acció! Descarrega el programa del Calidoscopi cultural 2023

25/04/2023 - 10:27

El cicle d'enguany ens permetrà gaudir d'una programació centrada en el cinema, amb propostes de creació pròpies i d'aprenentatge sobre el funcionament del sector.

El cicle cultural més esperat del Districte de Sant Andreu ja hi és aquí. El Calidoscopi 2023 engega motors i enguany ho fa amb moltes activitats que giren en torn al món del cinema. Al llarg dels mesos d’abril, maig i juny, els diferents espais i serveis de tots els barris oferiran desenes de propostes que ens permetran aprendre des de les diferents vessants que ens ofereix el sector audiovisual. D’aquesta manera, tindrem activitats tant en torn a la producció i la creació cinematogràfica com en torn al visionat i anàlisi de pel·lícules que s’hi projectaran.

El Calidoscopi cultural 2023 és la millor opció per gaudir de curts i llargmetratges variats, per aprendre sobre guió, filmació i doblatge, per encuriosir-nos pels diferents aspectes que envolten tota la màgia del cinema i, sobretot, per viure intensament aquesta immersió col·lectiva i de proximitat en la producció audiovisual.

Durant la primavera, entre totes i tots farem del Districte de Sant Andreu un gran plató cinematogràfic i compartirem el romanticisme de viure els nostres espais municipals com si fossin una emblemàtica sala de cinema. En família, amb les teves amigues, amb la gent del teu entorn o amb qui vulguis: no dubtis en descarregar la programació del Calidoscopi d’enguany i en aprofitar per gaudir al màxim d’aquesta proposta centrada en el cinema!