Es busca cartell per la Festa Major de Sant Andreu

27/04/2023 - 16:31

Obert el procés de presentació de propostes pel cartell de la festa Major de Sant Andreu de Palomar 2023

La Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar ha convocat el concurs de cartells per a la festa major del 2023. El certamen està obert a tothom i el tema del cartell ha de ser la festa major de Sant Andreu, amb l’objectiu de reflectir la diversitat i l’alegria d’aquesta celebració.

Els interessats i interessades en participar han de presentar els seus projectes abans del 10 de setembre del 2023 al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu “Can Galta Cremat (c/ Arquímedes, núm. 30). Els cartells han de ser originals i inèdits, i han de seguir les especificacions tècniques indicades en les bases del concurs que podeu consultar en aquest enllaç: https://www.festessantandreu.cat/concurs-de-cartells-de-festa-major-2023/

El jurat estarà compost per professionals del disseny gràfic i representants d’institucions. El cartell guanyador serà seleccionat a finals de juny i serà la imatge oficial de la festa major de l’any següent. El guanyador o guanyadora rebrà un premi en metàl·lic.  Amb aquest concurs de cartells es busca promoure la creativitat i la participació ciutadana en aquesta festa tan especial.