S’inicia el desmuntatge del mercat de Sant Andreu i es planteja la reurbanització definitiva

02/05/2023 - 11:09

L’Ajuntament de Barcelona inicia el desmuntatge i desmantellament de la carpa del mercat provisional de Sant Andreu, situada al carrer de Sant Adrià. Els treballs també inclouen la reurbanització d’aquest tram de carrer per deixar-lo en les mateixes condicions que tenia abans de l’arribada del mercat provisional. Amb un pressupost de 800.000 euros, les tasques de desmuntatge s’estima que finalitzaran a finals del trimestre actual, mentre que la reurbanització es durà a terme durant el quart trimestre d’enguany.

La carpa del mercat provisional, amb una superfície de 1.250 metres quadrats, serà desmuntada selectivament, separant els materials per permetre el seu reciclatge. Posteriorment, es retiraran les plaques de façana, la lona de la coberta i finalment, l’estructura. La reurbanització del carrer es durà a terme en la seva configuració original, tot i que està condicionada a les indicacions del districte de Sant Andreu i de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

A més, el districte de Sant Andreu ha iniciat el debat amb el veïnat del barri per la redacció de l’avantprojecte i el projecte executiu de la reurbanització definitiva dels carrers Sant Adrià i Otger. En una primera reunió de treball, s’han compartit reflexions sobre el futur d’aquests carrers per incloure-les en el projecte de reurbanització, que es podrà executar a partir de 2024.