Arriba la Mostra del comerç al carrer amb festa a l'aire lliure i moltes promocions

10/05/2023 - 16:11

El dissabte 13 de maig, els establiments i les botigues de Sant Andreu i La Sagrera sortiran al carrer per a convidar-nos a conèixer les millors ofertes del comerç de proximitat.

El comerç de proximitat és l’actiu econòmic més important dels nostres barris en tant que ens ofereix serveis de proximitat i contribueix a teixir el nostre entramat urbà. Per aquest motiu, els diferents eixos i associacions sectorials que s’hi dediquen, surten ara al carrer per reivindicar el seu paper i oferir un intens tast a tota la ciutadania durant la jornada d’aquest dissabte 13 de maig. En aquest cas, les zones comercials que s’hi han sumat a la proposta s’ubiquen als barris de Sant Andreu i de la Sagrera i, durant pràcticament 12 hores, faran vibrar el carrer amb tot tipus d’iniciatives.

A continuació, et deixem el programa d’activitats que podràs gaudir durant tot el dissabte:

SANT ANDREU

EIX COMERCIAL DE SANT ANDREU (entre les 9 i les 21 h)

D’11.30 a 13 h: sessió de Zumba amb el suport del Club Natació Sant Andreu.

Durant tot el matí: diferents classes de dansa amb el suport de l’escola Herminia Espejo.

Dins de la festa del comerç, hi trobarem a més diverses degustacions de productes artesans, jocs de taula, un petit campionat, sortejos, demostracions, etc.

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS ONZE DE SETEMBRE (entre les 9 i les 20 h)

De 10.30 a 12 h: Ball en línia

De 12 a 14 h: Country

De 18 a 19 h: Balls tradicionals xinesos a càrrec de l’Asociación Multicultural Amanecer.

Jocs de taula a la carpa de Can Portabella. Maquetes de trens per als infants. Tallers infantis en anglès a càrrec de Ms&Mr Language. Promocions, ofertes i sortejos.

 

SANT ANDREU NORD COMERÇ (entre les 9 i les 21 h)

De 10.30 a 13.30 i de 17 a 20h: Jocs infantils.

D’11 a 13 h i de 17.30 a 19.30 h: Exhibicions de ball i tallers.

De 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h:  Entrega de regals de fidelització a la carpa de l’Associació Sant Andreu Nord.

 

LA SAGRERA

SAGRERA ACTIVA ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS (entre les 10 i les 15 h)

Taller de tasses personalitzades (Sempre Mas 21). Taller de manicura infantil (Evelin Nails). Concert de Primavera, d’11 a 13 h (BCN Fusió). Zumba en família, a les 13 h (Viva Gym). Degustació de productes artesans (La Santa). Degustació de productes colombians (Forn de pa La Tata). Ioga amb nosaltres, porta la teva esterilla i practica amb nosaltres (Més Millor). Taller de jocs infantils obert (Ecotribu). Entrena amb nosaltres CrossFit (CrossFit Kudasai).