L'afició de la UE Sant Andreu celebra l'ascens a Segona RFEF

06/06/2023 - 09:38

L'equip va congregar centenars de persones en un recorregut des del Narcís Sala fins a Orfila. La plaça andreuenca va ser l'escenari de la consecució d'una fita tan esperada.

Sobre un camp inundat, amb l’adversitat de cara i lluny de casa. Així és com la UE Sant Andreu va aconseguir, el passat diumenge, revertir el descens que havia minvat les forces de la formació del poble durant la temporada del 2015 i protagonitzar finalment un èpic ascens a Segona RFEF. En un partit difícil contra l’Helmántico, el conjunt andreuenc va aconseguir finalment imposar-se i recuperar la posició que mai havia d’haver perdut fa ara vuit temporades.

Tantes eren les ganes d’aquest triomf que l’organització de les celebracions va ser pensada i feta, entre el club i l’administració del Districte de Sant Andreu. Aquest dilluns a la tarda, i després d’una passejada des del Narcís Sala fins a Orfila, els jugadors s’han pogut adreçar a l’afició des del balcó de la seu institucional. La resposta, per part de les persones aficionades, ha estat aclaparadora i centenars de seguidors s’han congregat per celebrar la victòria amb l’equip.

Podeu descarregar la galeria d’imatges fent clic aquí.