Obres a l'Estadi Narcís Sala

13/06/2023 - 08:55

Es faran treballs de substitució de la gespa artificial amb fil monofilament còncau de 60mm, reblert de sorra i cautxú S.B.R. També es millorarà la base asfàltica. El termini d’execució de les obres s’estableix en dos mesos i mig.

Les obres requeriran la retirada i l’aplec per a recol·locació de l’equipament esportiu i les tanques de publicitat existents. La gespa artificial existent al camp de futbol ha sofert un desgast excessiu de la fibra degut a la seva activitat.

El desmuntatge de la gespa del camp es realitzarà amb maquinària especialitzada que permeti el tall de la gespa artificial existent. Un cop realitzada la retirada de la gespa es verificarà la regularitat dels pendents i de la base asfàltica. Per a la verificació es farà un aixecament topogràfic que permeti comprovar la planor de la base i la possible existència d’irregularitats a la superfície de la mateixa.

La planimetria del camp es considera adequada si un cop finalitzada la instal·lació no hi ha irregularitats en forma de bonys o sots que sobresurtin o s’endinsin més de 10 mm del nivell mesurat amb un regle de 3 m. També es requereix una avaluació final dels pendents del camp, realitzada per mitjà d’un nivell topogràfic. Es considerarà adequat si el pendent màxim no supera l’1%. Aquesta condició es verificarà abans de la instal·lació de la gespa.

L’actuació es completarà amb el marcatges de les àrees de joc descrites a la documentació gràfica, un camp de futbol 11 i dos camps de futbol 7. El marcatge es realitzarà segons normes FIFA i documentació de projecte. El camp de futbol 11 es marcarà de color blanc i els camps de futbol 7 de color groc.