El CFA Trinitat Vella celebra la seva Setmana Cultural

13/06/2023 - 13:08

Durant aquests dies, en els quals se suspenen les classes, l'alumnat va poder participar d'una sèrie d'activitats de diferents tipus.

Com cada any al maig, el CFA Trinitat Vella ha celebrat la seva Setmana Cultural, una bona oportunitat per trencar la rutina de les classes, apropar l’alumnat dels diferents cursos, fer grup i enfortir la cohesió entre alumnat i personal docent. “La Setmana Cultural sempre és una bona ocasió per a aprendre fent activitats diferents”, explica Encarna García, la directora del centre.

Durant aquests dies, en els quals se suspenen les classes, l’alumnat va poder participar d’una sèrie d’activitats de diferents tipus. D’una banda, va poder conèixer una mica millor l’entorn i es va dur a terme una visita al recinte modernista de Sant Pau. Aquesta activitat es va fer amb l’acompanyament d’un guia que va mostrar en tot moment la passió pel recinte modernista i per la seva història. L’alumnat també va tenir l’oportunitat de visitar el zoològic de Barcelona i la Casa de l’Aigua a la Trinitat Nova, i ho va fer de la mà d’en Lluís, que com cada any els explica la història del Rec Comtal.

Altres de les activitats amb més popularitat van ser les visites al Museu d’Art Nacional de Catalunya (MNAC) i a la Sagrada Família. Al MNAC, l’alumnat va dur a terme l’activitat L’Art de Parlar. “A partir d’una pintura, es convida l’alumnat a parlar-ne. Va ser una activitat enriquidora i molt interessant. D’altra banda, l’alumnat que va visitar la Sagrada Família va quedar meravellat”, explica l’Encarna.

La Setmana Cultural al CFA Trinitat Vella va acabar amb un concert de la Coral de Castanyoles de la Font d’en Fargues, amb taller de castanyoles inclòs; una ballada de sardanes de la mà d’en Jordi i la Roser i amb un partit de futbol al camp de La Trinitat Vella. “Alumnes de diferents grups van trobar-se a la gespa i van jugar un partit amistós en el qual no hi va haver ni guanyadors ni perdedors. Tots vam guanyar. Tenim grans jugadors del Marroc, de Mali, del Senegal, de Nigèria, etcètera. Grans persones que van participar amb molta il·lusió i esportivitat. Va ser una setmana molt intensa; però la cosa no queda aquí. De cara a les pròximes setmanes queden la sortida a la platja i la festa de final de curs. I tot i que això s’acaba, ja estem pensant en l’any vinent!”, conclou  la directora del CFA.