Coneixes la nova Xarxa d’intercanvi d’objectes i reparació del Districte Sant Andreu?

13/06/2023 - 16:24

Tens alguna cosa que ja no necessites? Algun dubte sobre on portar a reparar un objecte? Has de demanar en préstec algun objecte per a un ús esporàdic?

Aquest projecte de suport mutu impulsat per properESS (la comunalitat del Districte de Sant Andreu) i la cooperativa Andròmines presenta un Grup d’intercanvi d’objectes i informació sobre reparacions als barris del Districte de Sant Andreu. L’objectiu principal del projecte és generar menys residus i afavorir una economia circular no monetitzada en favor dels veïns i les veïnes. Aquest grup no comercialitza res, ha nascut per intercanviar objectes, consells de reparació, donacions o préstecs d’objectes.

Formar part d’una xarxa d’intercanvi et permet aportar el teu granet de sorra a reduir el consum i disminueix el malbaratament, fomenta la connexió amb altres persones dels barris i pot ser una bona manera d’estalviar diners. A la xarxa s’hi pot trobar de tot: roba, mobles, llibres, joguines, eines, electrodomèstics o qualsevol cosa que a una persona ja no li fa servei, però a un veí o veïna teva sí que n’hi pot fe. Fem comunitat i estalviem recursos.

Entra a la xarxa i comparteix-ho!

Cilca aquí: https://chat.whatsapp.com/IoypnCp6g4CIrM5d8fStXk