Què passa aquest juliol a l’Aula Ambiental?

29/06/2023 - 12:42

Programa estacional, activitats escolars i de lleure, acompanyament i assessorament, activitats puntuals... L’Aula Ambiental de Sant Andreu, el servei d’educació ambiental del districte, ofereix molt!

L’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu és un servei municipal dedicat a la comunicació i a l’educació ambiental que té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutat. Les temàtiques abordades a l’Aula són molt variades (consum conscient, ecologia, biodiversitat urbana, residus…), tant i més com el públic de les activitats (ciutadania, entitats, escoles i instituts, casals, entitats de lleure…).

Si sou una entitat d’educació en el lleure, podeu gaudir d’activitats lúdiques i gratuïtes per aprendre sobre qüestions ambientals tot divertint-se. El catàleg està disponible al web, i les reserves continuen obertes!

D’altra banda, la programació oberta de l’Aula ofereix activitats gratuïtes per a tothom. L’aigua, el bé més preuat, és l’eix temàtic que travessa totes les activitats d’aquest mes de juliol (cinefòrum, ruta, xerrada, taller familiar…). Per saber-ne més, consulteu el programa!

Atenció, però, per què l’Aula Ambiental tanca durant el mes d’agost! No es dinamitzaran activitats ni s’atendrà al públic fins al mes de setembre, moment en què es tornarà amb una nova programació.

Per a més informació sobre l’Aula i els seus serveis, es pot consultar la pàgina web, escriure al correu santandreuambiental@bcn.cat o trucar al 699 90 23 59.