Proposa candidatures per la distinció personal dels Premis Sant Andreu 2023!

01/09/2023 - 11:43

Aquest premi és un reconeixement a la tasca d’una persona o grup de persones per la seva rellevància o interès públic, sempre que es desenvolupin de manera individual o col·lectiva en l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu. Per tal d'atorgar aquest premi es valora l’esforç, la dedicació i la consecució de mèrits palesos en qualsevol àmbit, com ara l’associacionisme, la cultura, la salut, l’esport, el civisme, la defensa dels drets ciutadans, etc. També poden optar a aquest reconeixement aquelles persones que s’hagin distingit per activitats que han donat al districte de Sant Andreu una projecció exterior.

La proposta s’haurà de presentar pel Registre Electrònic de l’Ajuntament de Barcelona, aportant la documentació següent:

  • Instància genèrica indicant a qui es fa la proposta de premi, a persona individual o grup de persones.
  • Aval de 100 signatures de persones residents al districte o de 3 entitats també del districte degudament inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Barcelona a la proposta de premi presentada.
  • Currículum de la persona o grup de persones candidates, on s’indiquin els mèrits per optar al premi, així com tots els documents que es creguin oportuns per tal d’acreditar-los.

Tant les entitats com les persones a títol individual només poden avalar una candidatura per any.

Els premis poden ser atorgats a títol pòstum, sempre que la persona candidata hagi traspassat en el decurs del tancament de la presentació de les candidatures de l’any anterior i el moment del lliurament dels premis.

Les candidatures han d’estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social imposades per les disposicions vigents i no tenir cap deute amb l’Ajuntament de Barcelona.