La plaça del Mar acull la Gala de Presentació dels Equips de La Vuelta 23

24/08/2023 - 21:30

La plaça del Mar de Barcelona ha estat l’escenari escollit per celebrar la gran Gala de Presentació dels Equips participants a La Vuelta 2023. La vetllada ha començat amb una pre-gala a les 18:00 hores amb diferents sessions d’animació, concursos i sorteigs i a les 20:00 hores ha estat el tret de sortida oficial de la gala.

L’acte ha estat presentat pel periodista Carlos de Andrés i per l’ex-ciclista Perico Delgado, icòniques figures del ciclisme espanyol. Els 22 equips participants han pujat a l’escenari, un a un, muntats en bicicleta i presentant-se davant d’una entusiasmada multitud. Tanmateix, durant l’acte, s’ha portat a terme un reconeixement especial amb un vídeo d’homenatge a les llegendes del ciclisme: Bahamontes i Guillermo Timoner.

A més, el grup Estopa va ser cridat a l’escenari per parlar sobre la cançó oficial de la Vuelta 2023, sumant un toc musical a la festa esportiva i l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, també va tenir un paper destacat donant resposta a preguntes dels presentadors mentre es projectaven imatges aèries de la bella ciutat de Barcelona.

Els equips presentats han estat:

  1. CAJA RURAL – SEGUROS RGA
  2. AG2R CITROEN TEAM
  3. TEAM DSM – FIRMENICH
  4. BORA – HANSGROHE
  5. TEAM ARKEA – SAMSIC
  6. LIDL – TREK
  7. TEAM JAYCO ALULA
  8. ALPECIN-DECEUNINCK
  9. BURGOS – BH
  10. TOTALENERGIES
  11. COFIDIS
  12. GROUPAMA FDJ
  13. INTERMARCHÉ – CIRCUS – WANTY
  14. INEOS GRENADIERS
  15. UAE TEAM EMIRATES
  16. LOTTO DSTNY
  17. BAHRAIN VICTORIOUS
  18. EF EDUCATION – EASYPOST
  19. ASTANA QAZAQSTAN TEAM
  20. JUMBO-VISMA
  21. MOVISTAR TEAM
  22. SOUDAL QUICK-STEP

Més informació