Els talls al pont del carrer de Santander s'allargaran fins el 17 de setembre

25/08/2023 - 11:33

El projecte de reforma del pont del carrer de Santander té l’objectiu d’apropar els barris de la Verneda i la Pau i el Bon Pastor, i fer-lo més accessible, permetent els desplaçaments a peu i en bicicleta.

L’avançament de les obres i la necessitat d’aixecar tota la calçada del pont per a la millora d’aquest, comporta el tall total del trànsit de vehicles en aquest entorn.

El tall en sentit Llobregat es fa entre el carrer de Balmes de Sant Adrià de Besòs i la Via Trajana. El desviament de vehicles es fa pel mateix carrer de Balmes a Sant Adrià, la rambla de Guipúscoa, la rambla Prim i el carrer de Santander. Això té afectació al recorregut de les línies d’autobús 60, B21, B24 i N8 que faran el mateix recorregut que els vehicles.

En sentit Besòs el tall es fa entre la Via Trajana i el carrer de Balmes de Sant Adrià de Besòs. Els vehicles es desvien per les rambles de Prim i Guipúscoa, els carrers de Verneda, Jovellanos i Balmes de Sant Adrià de Besòs. De la mateixa manera que en sentit Llobregat, s’afecta a les línies d’autobús 60, B21, B24 i N8 que faran el mateix recorregut que els vehicles.