Marta Villanueva i Laia Bonet reben a les directives del U.E Sant Andreu i del C.E. Europa

14/09/2023 - 09:43

Aquest diumenge 17 de setembre se celebrarà el derbi entre el Club Esportiu Europa i la Unió Esportiva Sant Andreu.

El proper diumenge 17 de setembre, a les 18.00 hores, se celebrarà al camp del Nou Sardenya el derbi entre el Club Esportiu Europa i la Unió Esportiva Sant Andreu.

Amb motiu d’aquest duel les dues regidores dels Districtes d’on són els equips, Laia Bonet del Districte de Gràcia i Marta Villanueva del Districte de Sant Andreu, s’han trobat aquest dimecres amb els presidents i membres de la Junta dels dos equips per celebrar aquest esdeveniment i transmetre els valors d’esportivitat i respecte que han de presidir el partit entre aquests dos equips històrics de la ciutat.

L’Europa i el Sant Andreu són un referent per a milers d’aficionats que ompliran el Nou Sardenya i el Narcís Sala al partit de tornada i s’han de convertir en un exemple dels valors positius de l’esport per milers d’infants i joves que juguen a futbol als dos districtes i al conjunt de la ciutat.

Les regidores i les juntes dels dos equips han coincidit en l’emoció i els nervis que es viuran en aquest partit, on escapulats i quadribarrats es jugaran una primera victòria del derbi en una categoria superior. Els dos equips han celebrat l’ascens, de Tercera Divisió a Segona RFEF, i han de seguir creixent en aquesta nova temporada. Aquest partit, anomenat tradicionalment com el de la Vila contra el Poble, serà una gran oportunitat per mostrar aquest creixement del futbol barceloní.