Escola Municipal de Música Sant Andreu i La Lírica de Sant Andreu presenten el musical Els Miserables

22/09/2023 - 09:34

L'estrena serà el proper divendres 17 de novembre a les 21 h, al Casal Catòlic de Sant Andreu, i l'obra es podrà gaudir fins el diumenge 3 de desembre. Consulta dies i horaris!

L’Escola Municipal de Música i la Lírica de Sant Andreu ens conviden a la seva proposta ‘Els miserables’, una adaptació musical amb segell andreuenc que s’estrenarà el proper divendres 17 de novembre i que es podrà gaudir en diversos passis fins el diumenge 3 de desembre. Així, ‘Els miserables’ arribarà al barri els dies 17, 18, 19, 24, 25 i 26 de novembre i 1, 2 i 3 de desembre. Els divendres i els dissabtes l’inici de l’espectacle serà a les 21 h i els diumenges començarà a les 18 h.

La representació tindrà lloc al Casal al Casal Catòlic de Sant Andreu (Carrer Pons i Gallarza, 60) i suposarà una adaptació de la coneguda novel·la de Víctor Hugo, la música del Claude-Michel Schönberg i el llibret d’Alan Boublil.

Es tracta d’un projecte molt i molt especial on un grup d’alumnat de l’Escola Municipal de Música Sant Andreu (l’EMMSAmble) posarà la música en viu en aquest nou espectacle de la Companyia de Teatre” La Lírica de Sant Andreu“. L’EMMSAmble, constituït especialment per aquest repte tan engrescador, està format per 17 joves músics, alumnat tot ell d’entre els 14 i els 20 anys.

Més informació i entrades a https://www.laliricadesantandreu.cat/els-miserables-2023