Exposició de Carros en Miniatura al Centre d'Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu - Can Fontanet

02/10/2023 - 09:46

El Centre d'Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu - Can Fontanet obre les portes per a una exposició que captivarà els amants de la miniatura i els aficionats als vehicles a petita escala.

Del 6 d’octubre al 15 de desembre, els visitants tindran l’oportunitat de meravellar-se davant la col·lecció única de carros en miniatura de Joan Maria Vilà.

Amb accés pel c/Parellada, 27 i la possibilitat de trucar al 932 77 70 12 per a més informació, aquesta exposició promet ser una oportunitat imperdible per als entusiastes dels models reduïts. Els horaris d’obertura són de dimarts a diumenge de 10 a 14h, assegurant una flexibilitat que permet als visitants gaudir d’aquesta acurada mostra al seu propi ritme.

La col·lecció de carros en miniatura d’en Joan Maria Vilà és una obra magnifica amb cada vehicle meticulosament recreat en escala reduïda, incloent-hi fins als detalls més petits. Aquesta exposició no només serveix com a homenatge als vehicles històrics, sinó que també representa una oportunitat educativa per aprendre més sobre la història del transport i l’evolució dels vehicles al llarg dels anys.

Data i hora: Del 6 d’octubre al 15 de desembre

Localització: c/Parellada, 27 (recinte Fabra i Coats)

Telèfon: 932 77 70 12