Coneixeu la Xarxa d’Horts dels Equipaments de Sant Andreu a la Festa Hortera!

02/10/2023 - 12:15

Veniu a conèixer la Xarxa el 6 d’octubre en una jornada festiva i preneu part en el moviment de l’horticultura urbana.

Sabíeu que alguns equipaments del Districte de Sant Andreu disposen d’horts urbans? I sabíeu que és possible participar-hi?    

Si us interessa l’horticultura urbana, us convidem a conèixer la Xarxa d’Horts dels Equipaments del districte de Sant Andreu. Es tracta d’una agrupació d’equipaments del nostre districte (casals de barri, centres cívics, casals de gent gran…) que comparteixen el següent punt comú: disposar d’un hort i de la voluntat de dinamitzar l’agricultura urbana i ecològica al seu entorn.

La Xarxa reuneix aquests equipaments per poder compartir més fàcilment recursos, organitzar activitats formatives sobre horticultura en programacions trimestrals… Disposa d’una pàgina web on podreu trobar el llistat d’equipaments que formen part de la Xarxa, presentacions sobre horticultura urbana, la descripció del projecte de construcció d’una bassa naturalitzada a Baró de Viver… així com les programacions trimestrals que es van publicant periòdicament.

Si en voleu saber més, us convidem a participar en la Festa Hortera que es celebrarà el proper dissabte 7 d’octubre al Casal de Barri Torre de La Sagrera (C/Berenguer de Palou, 64-66) Serà una jornada de trobada i d’intercanvi d’experiències, en què estan convidades no només les persones voluntàries dels diferents horts, sinó també qualsevol persona interessada en participar-hi. El programa es pot consultar en el cartell més endavant. Per inscriure-s’hi, cal entrar al següent enllaç. 

Per a més informació, podeu contactar amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu per telèfon al 699 90 23 59 o per correu a santandreuambiental@bcn.cat