Places, places, places!

03/10/2023 - 09:39

El curs ja ha començat i, tot i que sembli que tot ja està en marxa, encara hi ha temps per a apuntar-se a cursos, tallers i activitats.

Si sou adults i volíeu estudiar en alguns dels CFA (Centres de Formació d’Adults) del Districte (CFA Trinitat Vella, CFA Pegaso, CFA Bon Pastor) però us heu adormit, no passa res. Encara queden algunes places, truqueu i informeu-vos! I si teniu canalla i us heu descuidat de matricular-los al programa “Extra, Extra!” d’activitats extraescolars gratuïtes, no us perdeu la següent informació.

Formació per a adults

Tot i que el període per a matricular-se en els cursos dels diferents CFA va finalitzar el 8 de setembre, encara queden algunes places disponibles. No s’ha d’oblidar que els tres CFA del Districte disposen de matrícula viva, per tant, és oberta tot l’any; així que, si esteu interessats o interessades, no dubte a posar-vos en contacte amb els centres.  Al CFA Pegaso hi ha les següents places vacants:

  • Bàsics (CFI1, CFI3, CFI4).
  • Graduat Escolar de Secundària (GES1 i GES2).
  • Preparació per a la Prova d’Accés a Grau Superior.
  • Preparació per a la Prova d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys i 45 anys.
  • Nivells 2 i 3 de Castellà i Català.

Les places s’assignen per ordre d’arribada i en aquest centre l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de dilluns a dijous 17 h a 20 h. Si no hi ha places en l’ensenyament que vols cursar, posa’t en contacte amb el centre (93 3464362), ja que hi ha una llista d’espera.

Al CFA Trinitat Vella queden places de Competic (informàtica) i es pot preguntar per la resta de cursos al 933 11 93 57. Al CFA Bon Pastor també queden places de Competic, de llengua catalana i de llengua anglesa. Tota la informació d’aquest centre, la trobareu al 933 11 78 91.

Activitats extraescolars gratuïtes en el marc del projecte “Extra, Extra!”

El projecte “Extra, Extra!” d’activitats extraescolars gratuïtes i  impulsat pel Pla de Barris a través de la cooperativa +Educació, estrena una segona edició.  Les activitats, destinades a infants de 6 a 14 anys, tenen dos vessants: una d’artística —centrada les arts plàstiques, escèniques, visuals i la música— i una altra científico-tecnològica.  Per aquest curs 2023-2024, hi ha un total de 2.175 places en 145 grups d’extraescolars a 13 barris de la ciutat. Al Districte de Sant Andreu, el projecte està implementat a l’Institut escola El Til·ler (Bon Pastor), l’Escola Baró de Viver (Baró de Viver) i a l’Institut escola REC Comtal (Trinitat Vella), així com a les biblioteques i als centres cívics d’aquests barris.

Les inscripcions es van obrir amb l’inici del  curs, el 6 de setembre i van finalitzar el 22 de setembre. El 2 d’octubre es donarà el tret de sortida a les activitats. Si no us heu pogut matricular, pregunteu al vostre centre o equipament de proximitat. Potser encara queden places! Les inscripcions es fan als centres cívics, les biblioteques i als centres públics dels barris.