En marxa el servei de patis oberts a tres escoles bressol del Districte de Sant Andreu

03/10/2023 - 13:44

A partir del dissabte 7 d’octubre, diverses escoles bressol municipals oferiran aquest servei. Al Districte de Sant Andreu es podrà gaudir dels patis oberts a Els Patufets de Navas, La Morera i Les quatre torres.

Aquesta tardor torna el servei de patis oberts a les escoles bressol municipals. A nivell de ciutat, hi haurà un total de vint-i-cinc centres infantils que obriran els patis a partir del dissabte 7 d’octubre per als infants fins als 6 anys d’edat acompanyats de les seves famílies o de les seves persones adultes de referència. A nivell del Districte de Sant Andreu, aquest servei es podrà trobar a tres escoles bressol: Els Patufets de Navas, La Morera i Les quatre torres. L’horari d’obertura serà de 10.30 a 13 hores. 

Els infants i les famílies podran gaudir, de manera lliure i autònoma, en un equipament de proximitat i a l’aire lliure, tant en horari de matí com en horari de tarda, de patis d’escoles bressol municipals i dels seus elements de joc com sorrals i espais motrius i de racons de contes per a la petita infància (amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques de Barcelona). L’entrada serà lliure i gratuïta.

Per a més informació sobre el servei de patis oberts que s’ofereix des de l’Ajuntament de Barcelona a equipaments educatius de la ciutat, es pot clicar en aquest enllaç.