El Consell de Districte aprova el Cartipàs per a aquest mandat

26/10/2023 - 11:35

La sessió va tenir lloc el passat dimarts 24 d'octubre a la seu del Districte. Es van repassar diversos temes d'actualitat a tots els barris del territori.

La sessió plenària extraordinària va començar amb la presa de possessió d’Ernest Maragall com a president del Consell del Districte. També s’hi va incorporar el conseller de Bcn En Comú David Langa Corbalán.

Durant la sessió, celebrada aquest dimarts 24 d’octubre, s’han abordat diverses qüestions d’actualitat i d’interès per al Districte de Sant Andreu. Per exemple, l’activació del Pla Endreça, que recull les accions de manteniment i convivència, reorganitzant els serveis interns de l’Ajuntament per no actuar des de la reacció sinó des de la planificació en la gestió de l’espai públic.

En aquest sentit, per mantenir la via pública hem actuat als nostres carrers amb una brigada de manteniment de reforç i s’han finalitzat les obres importants com el Pont de Santander. Es troben en curs les obres a les Cases del Carrer Pont, a la Pl. Dr Modrego i Pl. del Rom Cremat, entre d’altres.

Per últim, es va fer èmfasi en la riquesa comercial i empresarial dels barris del Districte i es van repassar alguns dels esdeveniments més emblemàtics d’aquesta tardor, com la Festa Major del Congrés i el Túnel del Terror de la Trinitat Vella.