Festa de cloenda del cicle Tardor solidària 2023

02/11/2023 - 12:18

El dissabte 4 de novembre hi haurà un concert del grup La Cantina a les 12 h a la plaça de la Trinitat.

Enguany, la Tardor solidària ens ha convidat a reflexionar sobre el dret a l’educació. Durant els mesos d’octubre i novembre hem pogut trobar desenes d’activitats als equipaments de tots els barris.

L’educació, com a dret fonamental, no deixa de ser un dret en què s’emmirallen les desigualtats de classe i d’origen. Les societats i les capes poblacionals més empobrides (tant pel que fa a la renda per càpita com pel que fa als pressupostos institucionals) seran les més afectades per la manca d’oportunitats d’accés i consolidació educativa. En molts casos, aquesta espiral de precarietat acaba determinant els fluxos migratoris. Per tant, l’educació és un dret, però també un indicador.

El tancament de la Tardor solidària serà aquest dissabte 4 de novembre, a partir de les 12 h, a la plaça de la Trinitat Vella. Podrem gaudir del concert del grup La Cantina, una formació que va néixer el 2020 amb l’objectiu de transmetre un missatge crític i compromès amb les lluites socials. L’estil de música de La Cantina és principalment el rock, tot i que s’apropa a altres estils com el reggae, el rap i el hip hop.